úterý 19. listopadu 2013

Heh, uběhl přesně měsíc, čas napsat článek xDDDD

Aby bylo jasno, tak v tuto chvíli těžce prokrastinuju a zároveň se klepu nervozitou, protože ta podělaná zítřejší prezentace!!! heh, k tomu se dostanu za chvíli.

First thing first: Mám zpátky noťas. Hurrraaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!


Nakonec to stálo míň než bylo předpovězeno /ale stále to byl majlant/. Ale funguje. To je hlavní. Sice mi příjde trochu posekanej, ale ono by možná mohlo pomoct občas trochu zpomalit. Taky klávesy jsou krapet slepené dohromady / čemu se divím když byly polité sladkým pitím???/ a tím pádem dělají strašný kravál... Ale co už
Jo a žádna data nebyla ztracena

Oslavy ovšem nutno odsunout stranou, protože za těch 5 týdnů se mi nahromadilo tolik prací co musím napsat... Respektivě.. Přiblížil se jejich deadline. Půlku z nich jsem chtěla mít napsanou už v říjnu :-/
Nebudu to tu vyjmenovávat (ještě by mi někdo řek na co že si to stěžuju, že on jich má dvojnásobek xD), ale, ale... Několik seminárek, na zítřek ta podělaná prezentace, pak ještě jedna prezentace na neurčitý čas a jako bonus povídka do tvůrčího psaní kterou netuším o čem psát, haha.

K tomu zířku: Dostala jsem text, ten musím přečíst, zpracovat a nějak to podat třídě.
Problém je v tom, že je to text jakéhosi podělanýho filozofa a já nemám dušení O ČEM TO SAFRA MELE. Ne, fakt nevím. Umřu. Chcu se někam zahrabat a prostě... Jakože proč? Já počítala s tím, že to budu mít až o týden později... Nestíhám!!!


To je lepší.

Tak.

Nějak nám to tu upadá, přátelé... A nepříjde mi ani tak že je to nulovou četností mých článků, ale tak nějak celkově... Já nevím, co jsem většinu své činnosti přesunula na tumblr tak...
Navíc, pokavaď to tu čtou jen jistí 4 lidi, tak jaksi...
myslím, že mě nálada blogovat tak jako dříve opustila. Nevím, nevidím v tom v podstatě žádný smysl.
Je to zvláštní, ale drží se mě to už delší dobu


 Co bych ale chtěla udělat je dát pořádne dohromady hello-nippon blog. protože my sotva žijeme.
Nějakých 6 týdnů zpátky jsem nad tím právě dumala, co bych chtěla psát, kde sehnat safra nějaký návštěvníky. Pak mi umřel počítač.
Až /jestli/ se vyhrabu z té práce do školy tak nad tím zase popřemýšlím a nějak to dohromady dáme, i přesto že půlka našeho týmu maturuje, i přesto že druhé půlce jsem už nějaký pátek neslyšela, i přesto jak jsem líná jak prase, protože jsme měli strašně hezky nakročeno ale někde jsme se posekali.
Asi bych měla poděkovat těm, kteří příležitostně přispívají xD
Mám nějaký plány (o tom co bych já sama chtěla psát), takže by to mělo nějak jít.
Ale nevím zda bychom neměly změnit barvu. Ta růžová mě štve xD

Jo a ještě tohle v souvislosti s tím (pěkná formulace xDD)
jsem si tak usmyslela že bych založila FB skupinu, kde bychom se jakožto autoři domlouvali když by bylo něco třeba /teda ne že by doteď v podstatě bylo, že.../. Je to lepší než chat, kdyby to někoho otravovalo, tak si může jednoduše vypnout upozornění.
Ségra mi řekla že pitomější nápad ještě neslyšela. Fakt je to tak pitomý???


Random obrázek:
...Aneb Otome hry mění historii xDDD (jde o Kantou tournament)


Okay, končím, mějte se xDDD Kdyby někdo toužil být spamován random obrázkama nechť se ozve xDDD



2 komentáře:

  1. Mi to přijde jako dobrej nápad, já bych to udělala :) Mám v plánu dvě recenze na anime a taky jednu až tři na Berserka, ale horší je to s časem, no XD Jinak též prokrastinuju a též nestíhám, ale co už, když nejde o život, jde o prd. Tak :) A tenhle komentář se možná objeví jěště jednou v pozměněném znění, poněvadž mi to tu stávkuje XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, jak jsem řekla...*facepalm* jsem prostě počítačový expert, kdyžtak ten jeden smaž, jestli to nějak jde XD

      Vymazat