středa 10. dubna 2013

Dnešek je fakt divnej...

A to jako fakt.
A já se musím vypsat, a podělit se o své obavy, anebo mě hrábne.


Zaprvé: ráno referát z literatury.
Já jsem ne zcela úmyslně nespala, prostě jsem se vzbudila, jakmile začalo být trochu světlo (což mohlo být někdy v pět?) a už jsem nedospala.
Navíc slečna, co jsem s ní ten referát měla jaksi nepobrala smysl pro spolupráci, knížku ani nedočetla, a domluva s ní byla taky úžasná. Takže jsem všechno dělala já, a stres dvojnásobný, samozřejmě.
Nakonec jsme to odříkaly, ale upřímně, nebýt toho, že nás sakra tlačil čas... Kdyby se vyučující začala na cokoli ptát... Tak nevím. Já jsem sice knížku četla, ale...

Asi bych měla jít spát. Hned teď.

Ono pondělních 50 kapitol ShinTenipuri v noci taky udělalo svoje (těžce přes mou obvyklou večerku). Hrozí, že to dneska dorazím. Což v mém stavu asi nebude dobrý nápad. Měla bych se konečně vyspat. Myšleno smrtelně vážně.


Jdu do města, že si koupím Pizzu k obědu, bo se mi nechce do menzy, abych zjistila, že ještě mají zavřeno (bylo 10, ale stejně, copak si nemůžu kupovat oběd dopoledne?)


Příjdu na kolej, otevřu FB, a co nevidím? Animefest zveřejnil soutěžní povídky, a co? Moje je ve dvanáctce vyvolených. Zajímalo by mě, kolik povídek bylo dohromady, abych se třeba mohla přestat cítit tak strašně happy.
Jsem v šoku. Jsem happy.
Chci si přečíst veškeré konkurenční povídky, abych věděla... jak velká je konkurence :D
Co jsem ale koukala na fandomy, tak mezi Hetálií a Narutandy se ten můj pěkně vyjímá...

Kdyby se někdo chtěl zeptat proč jsem napsala to, co jsem napsala, a jak jsem to napsala, je to proto, že pokud se Troiky týče Yanagi je prostě pátý kolo u vozu. Zájemci můžu poskytnout důkladné vysvětlení.

Kdo mě zná, ten pozná, co jsem psala.
Teď mě mrzí, že jsem nesepsala i Alana s Ericem.



No ale to, co mě dneska rozladilo nejvíc, a důvod, proč tohle vlastně píšu...

Už jsem se zmiňovala, že jsem začala číst blogy některých (Tenimyu) herců... Jakože vážně číst (či se o to snažit), ne jen koukat na obrázky.

No a tak si čtu příspěvek, který dneska(včera?) napsal Ken.
Že k dnešnímu dni, je to přesně rok, co psal každý den příspěvek na blog. A že tím dosáhl svého cíle, či co.
No a pak tam napsal něco, čemu si nejsem jistá, zda rozumím, ale vyznělo to tak, že přestane psát?
Hleděla jsem na to dost dlouho, rozpačitá, a pak jsem koukala na komentáře a vypadá to, že jsem to snad pochopila správně, soudě podle některých reakcí.
Možná že myslel, že nebude psát tak často. Možná jsem to celé pochopila špatně. Možná je to špatný joke. Možná...
Ale krucinál!

Mě číst ty blogy doopravdy baví. Z lidí, co mě nejvíce zajímají právě denně přispívají Ken a Kane-chan. Ale Ken má ty příspěvky vždycky lepší. A to je na tom to nejlepší, že člověk vstane, a může očekávat další snůžků blábolů (vážně potřebuju vědět, že Ken byl nakupovat?)
Mě to strašně baví.

Jestli přestane psát, tak nevím.
Já fakt nevím, co si myslet.

Můž život ztrácí smysl.




When you feel upset... Worship Yukimura in any possible way!







Tomu se říká krize

5 komentářů:

  1. Já jsem si při posílání hlasů řekla, že budu megaobjektivní a všechny přečtu :D To se mírně nepovedlo, obvykle mě to přestalo bavit už po prvním odstavci, ale některý docela šly, zvlášť jedna Hetalie se mi fááákt líbila XD Já bych řekla, že máš velice slušné šance :) Zvlášť proto, že pokud jde o fandom, jseš megaoriginální XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si dala tu práci, že jsem taky přečetla, abych věděla, jaká je konkurence... A abych mohla taky hlasovat.
      Pardon, ale některé byly fakt strašné. Jak po dějové (strašné klišé), tak po slohové stránce. Možná mám vysoko posázene standarty, ale jestli tohle je ten nejlepší výběr, tak nechci vidět ten zbytek. Jestli se některá z těhle umístí výše než já, tak asi půjdu něco rozbít.
      Ale některé byly fajn. Dvě se mi líbily fakt hodně.
      *za předpokladu že tu svojí nijak nehodnotím, jelikož nejsem objektivní, že jo. třeba taky za nic nestojí, ale já jako autor to nepoznám, že...*

      Vymazat
  2. Joooo xDD Četla jsem to ještě před tím, než si nám posíloala zprváu, hledala jsem PoT fandom a tadááá, je to tam XDD Hlas dám už jen z toho, že jsi moje kamarádka, je to PoT a že jsem 'megaobjektivní' XDDD

    Lol, čteš ShinTeni? Nice job xD
    Já bych ty blogy taky četla, ale už mám strašný mišmaš v jazycích ap otřebuju se učit francouzsky, taže japonština musí počkat :D
    Keep calm and flail over Kami no ko XDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nebude mít někdo víc *objektivních* přátel než já, tak bych to ještě mohla vyhrát :D haha. Jsem zvědavá, kdo dostane cenu poroty.

      :D Ha! Včera jsem dočetla ShinTenipuri. I s deseti kapitolama čistě v japonštině (teda, ty jsem se nenamáhala číst, ale ono tam stejně moc textu nebylo...). Upřímně... Ty věci, co byly v anime, najednou dávají mnohem více smyslu. Ale ten zbytek? To jsem těžce nepobírala. Třeba zrovna ten match, co hrál Yukimura. (Zaprve a hlavně jsem nepobrala, proč najednou všichni hráli, ale co už....). Trvalo mi strašně dlouho, než mi došlo, co se tam vlastně stalo. Pff.

      No, s blogama si hezky počkej po maturitě... To máš za chvilku :D Ale je to dobrá sranda...
      Btw, ten idiot Ken se jenom blbě vyjádřil. Dneska napsal dlouhatánský omluvný článek. Prostě neodorozumění.
      to že mi málem přivodil infarkt, je jen detail, že :D :D :D

      Vymazat
  3. Tak já si taky řekla, že to teda přečtu všechno... Přečetla jsem takovejch 90% což jsem opravdu hustá XD *dokonce dočetla i tu strašnou sračku s Narutem, tu první... To na mě bylo trochu moc, teda XD Ta poslední věta jako WTF?!? XD*
    No, některý se mi celkem líbily, některý byly strašný... Ale nebylo to tak hrozný, jak bych očekávala (zase na druhou stranu, je to už výběr, že... Kdo ví, jak vypadal ten nezveřejněný zbytek...).

    OdpovědětVymazat